O firmie

Polmarkus Sp. z o.o. jest firmą która posiada wieloletnie doświadczenie w zaopatrzeniu zakładów cukierniczych, piekarskich, lodziarni oraz gastronomii.

Jesteśmy dynamiczną i prężnie rozwijającą się firmą. Naszym motto jest kompleksowa obsługa Klientów obejmująca pełne wsparcie technologiczne w zakresie wprowadzania nowych rozwiązań i technologii, pełen serwis oraz profesjonalną sprzedaż w zakresie: surowców, sprzętu i urządzeń, dekoracji, opakowań i chemii. Stale poszukujemy nowych rozwiązań technologicznych i produktowych, a nasza oferta jest w stanie zaspokoić najbardziej wymagającego odbiorcę.

Siedziba firmy mieści się w Pyskowicach, posiadamy również oddziały we Wrocławiu i Krakowie, skąd obsługujemy rynki: Górnego i Dolnego Śląska oraz Małopolski.

Stale inwestujemy w rozwój naszych pracowników oraz dbamy o to, aby ich szeroka wiedza produktowa i technologiczna oraz profesjonalna obsługa były dla naszych Klientów wsparciem i pomocą w rozwiązywaniu codziennych problemów. Dodatkowo proponujemy skorzystanie z doradztwa i wieloletniego doświadczenia podczas warsztatów prowadzonych przez naszych Technologów.

Szczycimy się nowoczesnymi magazynami, powierzchniami biurowymi i bazą transportową w skład której wchodzą samochody o różnej ładowności, w tym również wyposażonych w agregaty chłodnicze dla towarów które wymagają ciągłości łańcucha chłodniczego. Różnorodność posiadanej floty pozwala nam na zapewnienie dostaw towaru do Klientów w każdej ilości i terminowo.

Aby zwiększyć zaufanie Klientów co do jakości kupowanych surowców i półproduktów, na rynek wprowadziliśmy markę Suprima - to specjalnie wyselekcjonowane produkty o szerokim zastosowaniu wytwarzane wyłącznie ze składników najwyższej jakości.

Żywimy uzasadnione przekonanie, że wszystkie te czynniki gwarantują profesjonalną obsługę i realizację Państwa zamówień.

Oferta handlowa zawiera pozycje dla piekarni cukierni lodziarni, gastronomi:
Surowce
Dekoracje
Opakowania
Akcesoria
Chemia
Odzież
Maszyny i urządzenia

Zapraszamy do współpracy z nami.

Centrala - Pyskowice

Pyskowice, 44-120
ul. Wyszyńskiego 62

tel. +48/32 30 19 100