Smak jest w Lublinie!

9-12.09.2017r.

Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL organizowane przez Międzynarodowe Targi Poznańskieto największe targi technologii dla branży piekarskiej i cukierniczej w Polsce południowo-wschodniej. Lokalizacja ekspozycji w Lublinie ułatwia przedstawicielom zakładów piekarskich, zakładów cukierniczych i zakładów piekarsko-cukierniczych z tego rejonu kraju zapoznanie się z szerokim spektrum najnowszych technologii.

Targi BAKEPOL to:
  • 4 dni spotkań biznesowych i profesjonalnych pokazów, gdzie specjaliści dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniami;
  • okazja do przetestowania najnowszych maszyn i urządzeń oraz degustacji gotowych wyrobów;
  • możliwość zobaczenia „na żywo” całych linii technologicznych, jak również spróbowania wytwarzanych na miejscu produktów;
  • profesjonalni zwiedzający poszukujący konkretnych rozwiązań dla swoich zakładów produkcyjnych.

Przedstawiciele zakładów piekarskich, zakładów cukierniczych i zakładów piekarsko-cukierniczych stanowili wśród zwiedzających ponad 80%, a dystrybutorzy i producenci maszyn dla przemysłu piekarniczego i cukierniczego oraz dystrybutorzy i producenci dodatków piekarniczych i cukierniczych prawie 10%.

Ponadto został już otwarty Port Lotniczy w Lublinie. Tym samym Lublin oficjalnie pojawił się na lotniczej mapie Europy. Najszybciej na lotnisko dojedziemy koleją - podróż szynobusem z Lublina na lotnisko będzie trwać ok. 15 minut, czyli o kwadrans krócej niż samochodem. Szynobusy dowożące pasażerów z dworca PKP w Lublinie, przez Świdnik, wprost do terminalu, to jeden z elementów, który ma wyróżniać lubelskie lotnisko. Po drodze będą dwa przystanki: Lublin-Północ i Świdnik-Miasto.

Jest to nowatorskie rozwiązanie komunikacyjne, które pozwala bezpośrednio na dotarcie z Portu Lotniczego do miasta Lublin, a tym samym na targi Bakepol!

Więcej informacji: www.bakepol.pl