Międzynarodowe Targi Gastronomii POLAGRA GASTRO

02-05.10.2014

Polagra Gastro i Invest Hotel są najlepszym źródłem wiedzy na temat nowatorskich rozwiązań, zarówno tych sprzętowych, jak i koncepcyjnych. Ekspozycję co roku tworzą czołowi polscy producenci i dystrybutorzy sprzętu dla lokali gastronomicznych i hotelarskich. Dzięki symbiozie branż i nowościom o charakterze nie tylko krajowym, ale także światowym, targi pozwalają właścicielom restauracji i kawiarni, szefom kuchni, dystrybutorom, firmom cateringowym, menedżerom hoteli i innych obiektów noclegowo-wypoczynkowych budować nową jakość usług, dla której głównym wyznacznikiem są oczekiwania klientów.

Polagra Gastro i Invest Hotel to także targi serwujące zwiedzającym wiele emocji związanych z pokazami i konkursami kulinarnymi, a także solidną dawkę wiedzy podczas szkoleń i konferencji.

Sercem targów jest co roku strefa kulinarna, w której rozgrywa się m.in. najważniejszy w polskiej gastronomii konkurs dla profesjonalistów, czyli Kulinarny Puchar Polski. Dla przedstawicieli obiektów hotelarskich wydarzeniem obowiązkowym jest z kolei <HMC> Hotel Marketing Conference, w którym w 2016 roku udział wzięło ponad 300 przedstawicieli branży hotelarskiej.

Międzynarodowe Targi Gastronomii POLAGRA GASTRO oraz Targi Wyposażenia Hoteli INVEST-HOTEL to jedne z ważniejszych wydarzeń dla właścicieli restauracji, hoteli, szefów kuchni, dystrybutorów sprzętu gastronomicznego, firm cateringowych.

Ekspozycja dla gastronomii:

• wyposażenie i urządzenia zaplecza kuchennego
  • wyposażenie sal restauracyjnych i barów
  • akcesoria gastronomiczne
  • produkty spożywcze dla gastronomii, w tym napoje i alkohole
  • kawa i sprzęt kawowy
  • artykuły cukiernicze i piekarnicze
  • usługi dla gastronomii

Ekspozycja dla hoteli:

• wyposażenie pokoi oraz łazienek hotelowych
  • galanteria hotelowa
  • wyposażenie centrów konferencyjnych i ośrodków szkoleniowych
  • wyposażenie i specjalistyczny sprzęt dla sektora SPA
  • wyposażenie i specjalistyczny sprzęt dla ośrodków fitness
  • elementy wystroju wnętrz
  • architektura ogrodowa i wyposażenie zewnętrznych stref wypoczynku
  • środki czystości, sprzęt czyszczący oraz akcesoria dla działu utrzymania czystości
  • odzież specjalistyczna oraz obuwie dla gastronomii i hotelarstwa.

Szczegóły już wkrótce na: www.polagragastro.pl