Polagra Tech

Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych POLAGRA-TECH dzielą się na trzy salony tematyczne:

Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych, wcześniej zwany Salonem Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego oraz Salonem Dodatków do Żywności, odbywa się co dwa lata, w latach parzystych. W ramach niniejszej ekspozycji prezentowane są maszyny, urządzenia, komponenty i dodatki stosowane w branży cukierniczej i piekarskiej.

Salon Technologii Mięsnych,  wcześniej zwany  Salonem Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Mięsnego i Salonem Dodatków do Żywności, odbywa się co dwa lata, w latach nieparzystych. Podczas tych targów zapoznać się można z maszynami, urządzeniami oraz komponentami i dodatkami stosowanymi w przemyśle mięsnym.

Salon Technologii Spożywczych, wcześniej Salon Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Salon Urządzeń Chłodniczych, Klimatyzacyjnych i Grzewczych oraz Salon Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Mleczarskiego – organizowany jest co roku. Na zwiedzających czeka szeroka oferta wystawiennicza: od maszyn, urządzeń, aparatury kontrolno-pomiarowej przez urządzenia chłodnicze, klimatyzacyjne i grzewcze po środki transportu, higieny i środki ochrony przed szkodnikami.

Zapraszamy w 2017 roku!

Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie

Miejsce: Poznań

Termin: 02.-05.10.2017r.

Co wyróżnia targi POLAGRA-TECH?

Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych POLAGRA-TECH to wydarzenie, które odwiedza wyselekcjonowana grupa profesjonalistów, m.in. kadra zarządzająca piekarni, cukierni i zakładów przetwórstwa żywności, specjaliści ds. produkcji, zaopatrzenia, inżynierowie utrzymania ruchu, technolodzy, specjaliści BHP, przedstawiciele sieci handlowych. To wyjątkowa okazja aby w jednym miejscu i czasie zapoznać się z najnowszą ofertą sektora technologii spożywczych.

W tym samym czasie oprócz targów POLAGRA-TECH odbędą się Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych POLAGRA-FOOD, Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Logistyki TAROPAK, Międzynarodowe Targi Gastronomii POLAGRA GASTRO, Targi Wyposażenia Hoteli INVEST-HOTEL oraz targi SMAKI REGIONÓW.

www.polagra-tech.pl

Zobacz galerię zdjęć

POLAGRA-TECH
miejsce, gdzie zbudujesz trwałe relacje biznesowe!

POLAGRA-TECH
profesjonalne targi najlepszych technologii!