11. Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie - Sweettargi 2021 - Katowice, 19-21 marca 2021

Targi Cukiernicze, Piekarskie i Lodziarskie SweetTARGi to największe wydarzenie branżowe na południu Polski, gromadzące co roku ponad 6 tysięcy zwiedzających z kraju i zagranicy. Kilkuset wystawców prezentuje maszyny, komponenty i wyroby gotowe, prowadząc ponadto specjalistyczne szkolenia, warsztaty i pokazy innowacji z branży. Targi są dla producentów i rzemieślników unikalną okazją do wymiany doświadczeń, rozwoju technologii produkcji i pozyskania nowych rozwiązań do parku maszynowego. Impreza od lat utrzymuje wysoki poziom merytoryczny – co potwierdzają Uczestnicy, zapraszając do współpracy mistrzów cukiernictwa, piekarnictwa i lodziarstwa, a także szkoły zawodowe kształcące adeptów branży.

Targi organizowane są w nowoczesnych przestrzeniach Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach i są wyjątkową okazją do zapoznania się i skorzystania z bogatej oferty producentów i dostawców rozwiązań z całego świata.

www.sweettargi.fairexpo.pl